Transport si retururi

Bedtime.ro va pune la dispozitie urmatoarea metoda de livrare:

  • Curier Urgent Cargus, Livrare in 1-2 zile, 15 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 RON

POLITICA DE RETUR

Clientul se obliga sa notifice Bedtime.ro intentia sa de a returna produsul achizitionat prin email la office@bedtime.ro in termen de 14 zile de la primirea produsului. In caz contrar, Bedtime.ro are dreptul de a refuza returul.

Potrivit Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, art. 4, lit. b: " Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului."

Termenul de returnare al banilor este de 14 zile de la primirea produsului returnat de client. Contravaloarea produsului returnat se poate restitui doar prin transfer bancar, intr-un cont specificat de dvs. sau puteti opta pentru ca suma aferenta produsului sa reprezinte un avans pentru o viitoare alta comanda pe site-ul nostru.

In cazul returnarii unui produs, costurile curierului nu se vor restitui, iar plata curierului pentru returnare va fi suportata de catre client.

In cazul in care doriti sa inapoiati anumite produse, care nu corespund asteptarilor dvs., puteti sa o faceti conform legii, suportand costul returului.

Conditiile pentru retur sunt urmatoarele:

  • produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( sa aiba ambalajele originale, din plastic/carton)
  • sa nu prezinte semne de uzura, deteriorare
  • sa nu fie spalat
  • sa nu miroasa a parfum
  • returul sa se faca impreuna cu documentele care l-au insotit

In cazul in care produsul este returnat si nu indeplineste conditiile de mai sus, acesta va fi refuzat si se va intoarce la client.